City Women & City Men pe City Femme

Cand vine vorba de ingrijirea corpului nostru, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le facem pentru a avea o piele curata si hidratata. Insa la final, detaliul care face diferenta si ne face sa ne simtim bine si rasfatate este stropul de parfum aplicat in zonele cheie ale corpului – dupa ureche, la incheietura, o pulverizare usoara pe gat.

Asa ca atunci cand am descoperit parfumul City Women recunoastem ca ne-a atras mai intai datorita numelui, foarte asemanator cu City Femme. De aici si pana la a-l incerca nu a mai fost decat un singur pas. Dupa ce l-am aplicat am descoperit ca este un parfum proaspat si deosebit, creat pentru femeile tinere, energice, care traiesc clipa si sunt mereu la zi cu noutatile. 

Cu o aroma floral-citrica, parfumul are si note de trandafiri si de coacaze negre coapte, precum si o usoara aroma dulce de zahar brun.

Ca partenerii nostri sa nu se simta exclusi, exista si varianta pentru barbati – City Men, care reprezinta un accesoriu perfect pentru barbatii puternici, independenti si increzatori in sine.

Aroma proasptata si persistenta are o nota intensa de grapefruit, o picatură picanta de piper roz si aroma usor dulceaga de miere de flori amare de portocal. Aceasta compozitie tinereasca e completata pe final cu note mature de cedru.

Ambele parfumuri se gasesc in sticlute de 50 de ml si au acum un pret special. Daca nu sunteti inca siguri ca vi se potrivesc – puteti incerca si varianta tester.

Voi ce parfumuri folositi?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 + eight =