La ce ne mai uitam? Noi va recomandam serialul Grey’s Anatomy

Lansat in 2005, serialul “Grey’s Anatomy” a ajuns momentan la al 13-lea sezon. Fiecare sezon are in jur de 23-24 episoade, a cate 40 de minute fiecare, asta inseamna… mult timp de vizionare! Nici nu vrem sa sa facem un calcul.

Dar pe de alta parte, inseamna tot atata timp de relaxare, de deconectare. Plus ca are farmecul de a fi un tip de serial care te face sa te simti mai destept dupa ce l-ai vazut. Te face (sa crezi ca) ai niste notiuni elementare de medicina si sa intelegi atmosfera care domneste intr-un spital. Evident ca pe parcurs afli si urmaresti viata medicilor implicati, in frunte cu Meredith Grey (care da si numele serialului, de altfel) si ajungi sa ii simpatizezi/antipatizezi de parca i-ai cunoaste.

Dar era oare nevoie de introducerea asta ? Sunt sigura ca fiecare dintre noi a avut ocazia sa vada cel putin un episod – multe sezoane au fost difuzate la televizor pana acum, pe mai multe posturi chiar. Insa partea proasta cu vazutul la tv este ca tot timpul apare ceva neprevazut care sa te faca sa ratezi un episod, iar daca ai sarit cateva episoade deja te enervezi ca nimic nu mai e cum stiai in relatiile dintre personaje.

In timpul studentiei m-am descurcat fara televizor. Nici nu prea simteam nevoia, nici nu prea aveam timp. Dar cu timpul asta e ceva subiectiv totusi  – pentru ca il gaseam atunci cand voiam sa ma uit la un serial online. Asa am bifat toate sezoanele din „Friends” (e un serial nemuritor, nu cred ca e cineva sa nu fie de acord cu mine), „Sex and the City”, cateva sezoane din „The Bing-Bang Theory” si multe altele care acum nu-mi mai vin in minte.

Asa ca recomand cu drag vizionarea online, pe indelete, atunci cand aveti putin timp la dispozitie, episod dupa episod.

Aveti nevoie si de o descriere mai amanuntita a serialului? Iat-o:

Este o drama centrata pe viata fictionala a stagiarilor, indrumatorilor si rezidentilor care evolueaza ca si medici, in timp ce incearca sa isi mentina vietile personale si relatiile in echilibru. Titlul este derivat din manualul de anatomie umana Gray’s Anatomy, scris de catre Henry Gray; serialul a fost conceput sa aiba o distributie mixta, eliminand criteriile rasiale.

In randul publicului intre 18-49 de ani, Grey’s Anatomy este unul dintre cele mai cotate drame; cu toate ca ratingurile au scazut in cadrul catorva sezoane, a fost considerat a fi printre cele mai bune 10 seriale cotate in Statele Unite ale Americii, fiind foarte apreciat de catre critici, conform wikipedia.

Daca sunteti fani twitter, la fel ca si noi, iata cateva dintre conturile actorilor din serial:

@GreysABC, @iJesseWilliams, @GreysAnatomyHD, @SaraRamirez, @JasonWGeorge, @7JustinChambers.

Voi ce seriale ne recomandati?

Sursa foto: Getty Images

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *